Valitse sivu

Yritysesittely

Me Mikanderit

Kuljetusliike Mikander Oy on yksi Helsingin vanhimpia kuljetusliikkeitä. Vuosien kokemus kuorma-autoalalla, laaja kalusto sekä vankan ammattitaidon omaava henkilökuntamme tekevät meistä parhaan mahdollisen yhteistyökumppanin niin yrityksille, kaupungeille ja kunnille kuin yksityisillekin asiakkaille.

Toimintamme alkoi jo vuonna 1946, kun Viktor Edvin Mikander aloitti hiekan ajon yhdellä kuorma-autolla. Vuonna 1958 alkoi valmisbetonituotanto ja yrityksellämme oli ensimmäinen betonia ajava kuorma-auto. Vuonna 1991 toimintamme laajentui käsittämään ensimmäisenä Suomessa myös kiviainesten kuljetusta hihna-autoilla.

Yrityksen toiminta on jatkunut edelleen perheyrityksen muodossa, ja vuosina 1983-2013 johtajana toimi Kaj Mikander. Nykyinen vastuuhenkilö on Merja Mikander. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut nykyisiin mittasuhteisiinsa ja tällä hetkellä erilaisia kuorma-autoja löytyy n. 10 kappaletta ja työllistämme n. 15 henkilöä.Meiltä löytyy monia, jo useita vuosia kestäneitä asiakassuhteita! Tervetuloa joukkoomme!

 

PageLines- mikander_logo.png