Valitse sivu

Multa ja kuorike

Multa ja kuorike

Toimittamamme korkealaatuiset mullat ja kuorikkeet tulevat Hyvinkään Tieluiskalta. Voit itse valita juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteet tai halutessasi kysyä asiantuntijakommenttia sopivan tuotteen valitsemiseksi. Autamme mielellämme!

Multaa moneen tarkoitukseen

Torpanpiha-multa on erinomainen perusmulta, joka on valmiiksi seulottua, kalkittua ja lannoitettua. Tämä multa sopii etenkin piha- ja puistorakentamiseen, kasvualustaksi nurmikoille sekä vaatimattomille puille ja pensaille. Torpanpiha-multa soveltuu käytettäväksi myös kasvimaalla.

Vaativille puille, pensaille ja perennoille on tarjolla ravinteikasta Kievarinpiha-istutusmultaa, havupuille sen sijaan suosittelemme ”rodomultaa” eli Metsäpiha-multaa.

Mikäli et löydä vaihtoehdoista tarkoitukseesi soveltuvaa multavaihtoehtoa, valmistamme mielellämme tarpeisiinne sopivan sekoituksen. Multaa on saatavilla jopa 1000 litran suursäkeissä.

Kuorike

Kuorike valmistetaan nimensä mukaisesti joko männystä tai kuusesta, ja se on luonnonmukainen tuote kaikkeen puutarhanhoitoon. Valikoistamme löytyy erilaisia ja erivärisiä mänty- ja kuusikuorikkeita kaikkiin puutarhasi tarpeisiin.

Piristä ja suojaa puutarhaa erilaisilla kuorikkeilla

Eri värisillä kuorikkeilla saat helposti vaihtelua puutarhan tai kotipihan yleisilmeiseen. Kasvien päälle levitettynä kuorike myös ehkäisee tehokkaasti ravinteiden ja veden haihtumista, ja rikkakasvien on vaikeaa kasvaa kuorikatteen ympäristössä. Kuorikkeista on hyötyä myös sateisella säällä, sillä se estää maata liettymästä.

Kuorikkeita käytetään myös pensaiden sekä puiden juurilla. Kuorikkeita ei kuitenkaan tule kasata puiden runkoja vasten, sillä se voi kasvattaa ennenaikaisten lahovaurioiden mahdollisuutta.

Molempia kuorikelaatuja, mänty- ja kuusikuorike, on saatavilla 1000 litran suursäkeissä.
Käytämme Hyvinkään Tieluiskan valmistamia multia ja kuorikkeita. Lisää tuotteista voi lukea täältä:

https://www.tieluiska.fi/